BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 27, 2011

Hangout With The Crew& Surprise

dah lame sebenarnye tak keluar ramai2 ngan 'siblings' nie
so semalam keluar la(26/7)
first g bank Islam la(penting)
lepas tu pegi pulak Bee Loon beli vest
then bergerak ke MP
beli brg keperluan n karaoke
lps tu
Surprise
untuk Min
sebab
janji Ayoi ngan Adzri 
nak belanje Min pizza dari sem1
bru skang dapat nie
so kiteorang pon lepak la kat 
PIZZA HUT
nie pix yg membuktikan janji dieorang dah ditunaikan
excited ambk gambar pakai camera nina
thanks Nina


teruje giler g Bee Loon

bangge beli vest




kete yg padat
ladies hangout
hahahaha

man hangout

lepas puas karaoke

muke terharu



paklk kacau
hahahaha
pizza itu



dimulakan

suke gile muke


nad
tetap nak gmbar die sorang tu
hahahaha

khusyuk makan









pasangan bahagie itu
hahahaha

nie pon pasangan bahagie ke
haahhaa



nie la The Crew
"SIBLING ITU"


masing2 bangge ambk gmbr kt dpn Pizza Hut nie
hahaha

tu je la cerite Kami
byk lagi yang bakal menyusul






Monday, July 25, 2011

Celebrate Sesuatu Yang Tak Dijangka

tajuk je dah panjang
cite die x la panjang mane pon
semalam 24/7 kuar dengan min,yuli n ayoi
memang biase la tu
yang tak biasenye
naik teksi
nie semue sebab kete sewe yang dh abis disewe
tahniahlah pade kiteorang yang awal btol tempah kete tu
TAHNIAH!!
dah puas jalan n beli barang tepon la pak cik teksi tu 
sementara tunggu pak cik tu tiba
lepak kat mcD
makan gak tapi FRIES je la
JIMAT
tu pon duet Min...
Thanks to Min
tibe2 yuli ckp ari tu dh 4 ari sejak yuli n ayoi declare tuk jd couple
so tanpe berlengah kiteorg pon sambutla
walaupun tak seberapa
Sorry k yuli n ayoi- tak dapat nk sambut yang meriah punyer
so sempat la bg ucapan dan yg paling penting dalam idup nie ambik gambar
so enjoy
video
nie la pasangan bahagie tu
hope korang akan KEKAL k
byk yg korang tempuh kan
aku doakan yg terbaek tuk korang

aku dan Min
hope kekal gak jd roomate
hahaha


kiteorang yang cube ambk gmbar sendiri
 dari pelbagai sudut




nie la hasil semuenye

ayoi

yuli

ok...tu je kot tuk post kali nie..
moge nie jadi kenangan indah tuk kite semue-








Saturday, July 23, 2011

The Big Family

family yang besar untuk aku
bertuah ade mak cik n pak cik yg ramai
ade cousin yg biol kn semue
dapat lepak same2
rindu waktu tu
skang pun lepak gak tp x ramai macam dulu kan
hope dpt kumpul mcm dulu
baru meriah kan
aku mmg x tau nk cite panjang2
biar pix2 nie yg cite betape rindunye mase tu
 nie mase bercuti together
 nie mase raye haji
nie mase Raye
nie bdk2 yg selalu serabutkn aku
hahahaha


nie family belah bapak aku
islamic skit
makan time

fyi: mak aku ad kembar
mak nit
jom tgk same ke tak

kalu nk letak semue gambar maybe sampai esok pun x abis kan
so, nie la serba sikit kehidupan aku bersama family...
lepas nie mesti banyak lagi kenangan yang akan tercipta
so nantikan.......